K.E. Muziekvereniging St. Caecilia Hoeven

FacebookInstagram

Concert VIVA LA VIDA op 28 & 29 oktober 2023 

Na al vele succesvolle edities van ons welbekende theaterconcert, wordt het dit jaar extra bijzonder! 2 concerten op een nieuwe locatie... namelijk Bargo in Bosschenhoofd.

Op 28 & 29 oktober beleef je met Muziekvereniging Hoeven een geweldige avond of middag. En dat doen we samen met niemand minder dan zanger René van Kooten (bekend van Les Misérables, Aida en Beste Zangers), zangeres en presentatrice Vera Willers en toetsenist Co Vergouwen.


Leuk dat je onze nieuwe website bezoekt!

Met deze website willen we je graag informeren over wie we zijn, wat onze activiteiten zijn en hoe je ons kunt bereiken.

Onze vereniging is opgericht in 1905 en bestaat buiten de opleiding uit drie afdelingen: de Fanfare, de Happy Notes en het Drum- en Malletkorps. De optredens variëren van de reveille 's ochtends vroeg met Koningsdag tot een concert in het theater met bekende muzikanten, en van ondersteuning met Sinterklaas tot een groot nieuwjaarsconcert. Onze geplande optredens zie je op de pagina ‘Activiteiten’.

Muziekvereniging St. Caecilia uit Hoeven bestaat uit ongeveer 100 actieve leden die met veel plezier samen muziek maken. Tevens vinden we het erg leuk om openbaar op te treden, liefst voor (een groot) publiek. We doen ook erg ons best om beginnende muzikanten kennis te laten maken met muziek. Dit begint vaak met kinderen via leuke projecten op school. De leeftijd varieert van kinderen uit groepen 4, 5 en 6 tot aan 80+.

Veel plezier met het bezoeken van onze website. Mocht je nog niet gevonden hebben wat je zoekt, stuur dan gerust een mailtje naar tessa@muziekvereniginghoeven.nl 

Telefoonnummer: 0612433336E-mail: secretaris@muziekvereniginghoeven.nlLocatie: gemeente Halderberge, Hoeven
Voor aanmelding kunt u terecht op de pagina's opleidingen en inschrijven